Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 apr. PIT Toernooi een groot succes
18 apr. 0NZE JEUGD OP CLINIC FED CUP IN DE MAASPOORTHAL
17 apr. OPENING CTAC PADEL PLAZA.
26 maa. De jeugd heeft (geeft) de toekomst....!
26 maa. Taart voor de bouwcommissie
25 maa. Doe de IVA test.
24 maa. Clubkampioenschappen succesvol afgesloten
21 maa. PRIMEUR...De eerste clubkleding voor TPC Maaspoort
17 maa. De Nieuwe Bar
13 maa. Openingstoernooi 9 maart zeer geslaagd!
11 maa. Laatste artikel van een oud voorzitter
7 maa. Club avond tennis
27 feb. Verslag pannenkoekentoernooi
26 feb. Nieuwe website TPC Maaspoort Padel
24 feb. Clubkleding
9 jan. Jeugd Activiteiten Kalender 2014
1 jan. Organigram Bestuur
10 nov. Meest gestelde vragen en antwoorden
10 nov. Welkom nieuwe leden
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
Paasactiviteit2014-01.jpg
IMG-20140323-WA0004.jpg
IMG-20140323-WA0003.jpg
Meest recente foto's
Welkom op de website van TPC Maaspoort
 Hans van den Dungen  Website  4240x gelezen

Hartelijk welkom op de website van Tennis Padel Club Maaspoort (TPC Maaspoort). 

Op deze website hebben wij voor u als bezoeker (lid of toekomstig lid) zoveel mogelijk wetenswaardigheden over TPC Maaspoort weergegeven. Door te klikken op LEES MEER krijg je bijna alle informatie over TPC Maaspoort. 

Voor vergroting, klik op de afbeelding:
                Sjef en Nina 11 mei 2012 001.JPG     
logo                 paviljoen       padelbanen(2) tennisbanen(8)  parkeerterrein    overdekt terras

zaterdag 10 november 2014, 23:20 uur
PIT Toernooi een groot succes
 Pim de Vries  Algemeen  47x gelezen
PIT Toernooi op zaterdag 19 en zondag 20 april groot succes!

Afgelopen weekend is onder stralende weersomstandigheden het PIT Toernooi 2014 gehouden.

Van onze vereniging hebben 32 leden met hun padelpartner, die geen lid was, deelgenomen aan dit gezelligheidstoernooi. De in totaal 64 aanwezigen hebben een leuk en sportief toernooi neergezet. Na de ontvangst met chocolade eitjes en passchuim werd een begin gemaakt met de eerste wedstrijden. Vanwege de grote belangstelling voor dit toernooi kon er op zaterdag helaas slechts 25 minuten per ronde gespeeld worden. Maar gelukkig kon men wel minimaal 3 rondes meedoen. Het wachten werd goedgemaakt door de steeds meer doorkomende zon, de krentenbollen, de hardgekookte eieren en de bananen en de overige hapjes. Naar mate de dag vorderde werd het met name voor de mensen die nog nooit gepadeld hadden ook steeds leuker. Zij kregen de smaak te pakken van deze sport. De mensen die al wat meer Padel-ervaring hebben, werden gedurende de dag ook steeds fanatieker in hun spel. Ook op zondag was het toernooi een succes. De sfeer was uitstekend en de dag begon erg zonnig. Helaas stak er later op de dag een behoorlijk harde wind op. Maar die zorgde wel voor extra inspanning op de baan vanwege de onvoorspelbaarheid van de richting van de ballen. Na nog wat hapjes en een verkoelend drankje werd om 17.00 uur de laatste wedstrijd van dit toernooi gespeeld. De vier nieuwe leden die zich tijdens dit toernooi meteen hadden opgegeven werden hartelijk welkom geheten. We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi, mede dankzij de sportieve inzet van alle deelnemers. Volgend jaar zullen we ons best doen om weer een fantastisch PIT Toernooi te organiseren.

Jolanda Mees, Saskia Leenheers

dinsdag 22 april 2014, 00:10 uur 2 reacties (reageer)
0NZE JEUGD OP CLINIC FED CUP IN DE MAASPOORTHAL
 Pim de Vries  Algemeen  93x gelezen
Dit weekend wordt op zaterdag en zondag de FED Cup gehouden in de Maaspoorthal. Hier strijden de beste dames tennissters van Nederland tegen het team van Japan. Paul Haarhuis moet het als coach van het Nederlandse damesteam opnemen tegen een uiterst professioneel team van begeleiders uit Japan. In de Maaspoorthal is speciaal voor deze gelegenheid een gravelbaan aangelegd. Dankzij de samenwerking tussen de KNLTB, Maaspoort Sports & Events en TPC Maaspoort werd onze jeugd in de gelegenheid gesteld om op deze baan een clinic te volgen. Na hun reguliere training op de banen van TPC Maaspoort kreeg de jeugd een korte pauze met een hapje eten in de Maaskotte. Uitgerust en aangesterkt vertrok de groep, onder begeleiding van onze Joost en Josephine naar de Maaspoorthal. Daar aangekomen werden zij welkom geheten door het bestuur van de KNLTB. Nadat de groundsman de baan had goedgekeurd werden de groepsfoto's gemaakt. Zo'n gebeurtenis moet natuurlijk vastgelegd worden. Onder de ogen van oude en nieuwe vedettes in de tennissport werd de training afgewerkt. Toch een hele eer dat je daar traint terwijl Paul Haarhuis en Jan Siemerink meekijken. Aan de gezichten te zien heeft iedereen genoten. Alle spelers hebben een vrijkaartje ontvangen en gaan in het weekend nog eens kijken hoe de dames het doen op hun gravelbaan.

Petro van Haaren

 

vrijdag 18 april 2014, 01:05 uur 0 reacties (reageer)
OPENING CTAC PADEL PLAZA.
 Pim de Vries  Algemeen  55x gelezen
OPENING CTAC PADEL PLAZA.

Woensdagavond werd onder grote belangstelling het plein tussen de beide padelbanen bij TPC Maaspoort omgedoopt in het CTAC Padel Plaza.

Henny Hilgerdenaar (CEO bij CTAC te Den Bosch) onthulde een straatnaambord op het padelplein, met daarop de bovenstaande tekst.

Het bord staat als symbool voor de verbondenheid tussen CTAC en Padel bij TPC Maaspoort.

Verder zijn op de padelbanen 4 nieuwe reclameborden van CTAC aangebracht.

De samenwerking werd bekrachtigd door ondertekening van een 3 jarig sponsorcontract door Henny Hilgerdenaar en Petro van Haaren, voorzitter TPC Maaspoort.

Deze sponsoring komt ten goede aan het jaarlijks te houden CTAC Open Padel Toernooi.

Dit toernooi zal dit jaar gehouden worden van 23 juni t/m 6 juli. Henny, zelf enthousiast tennisser en padelaar, gaf in zijn toespraak aan, dat CTAC dit soort initiatieven graag op zich neemt. Het valt immers onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Ook mag hieruit de betrokkenheid bij de wijk Maaspoort blijken.

Het zal niet makkelijk worden om de goede kwaliteit en sfeer van het reeds bestaande CTAC tennistoernooi te evenaren, maar de padel-toernooicommissie neemt de uitdaging graag aan.

Voor dit officiële gedeelte werd de Interne Padel Competitie tijdelijk stilgelegd. Het voltallige deelnemersveld van de Interne Padel Competitie was aanwezig, aangevuld met hun fans.

Met luid applaus werd de waardering kenbaar gemaakt voor deze sponsoring. Aansluitend werden de wedstrijden hervat en werd er tot na 23.00 uur gestreden om de meeste punten.
donderdag 17 april 2014, 00:49 uur 0 reacties (reageer)


De jeugd heeft (geeft) de toekomst....!
 Pim de Vries  Algemeen  141x gelezen

Op woensdagmiddag 26 maart was het onverwachts druk op de tennisbanen van TPC Maaspoort.Baan 1 en 2 werden in beslag genomen door ca. 50 enthousiaste kinderen die kennis maakten met tennis.
Tennisschool TSTK had, in het kader van Maak Kennis Met Tennis,  een bezoek afgelegd  aan 5 basisscholen in de omgeving van ons tennispark en wist een groot aantal kinderen te interesseren voor een proefles.
Een aantal van hen stond voor de eerste keer op de tennisbaan met een racket, bal en een tennisleraar.
De eigenaar van TSTK, Tom Kreemers, was zelf aanwezig.  Samen met zijn collega Bram wisten zij de kinderen ruim een uur bezig te houden.
Na afloop hadden er zelfs een aantal moeite mee om van de baan af te gaan om te stoppen.
De meegekomen ouders hadden vanaf het terras een goed overzicht op de sportieve verrichtingen van hun kroost.
Na afloop van de les stonden Janny en Mark in het paviljoen klaar met ranja en chips.
Alle kinderen hebben een uitnodiging meegekregen voor zomertraining inclusief lidmaatschap tegen een speciaal tarief.
Nu maar hopen dat alle moeite beloond wordt en er weer wat toekomstige talentjes naar ons toekomen.

Petro van Haaren.

woensdag 26 maart 2014, 20:17 uur 1 reactie (reageer)
Taart voor de bouwcommissie
 Pim de Vries  Algemeen  90x gelezen
Taart

Vandaag is de bouwcommissie verwend door Winolt Lodder, rond de klok van 11.00 uur werden de mannen (in vergadering)  overvallen door Winolt die ze een taart kwam aanbieden als dank voor alle arbeid die is verricht om de nieuwe bar te maken.

Bedankt Winolt voor deze attentie!

Parkcommissie


woensdag 26 maart 2014, 20:12 uur 0 reacties (reageer)
Doe de IVA test.
 Pim de Vries  Algemeen  117x gelezen

Beste leden.....

Nogmaals doen we een beroep op u om de test te maken inzake het IVA Protocol (instructie verantwoord alcohol schenken). Helaas is dit een verplichting waar wij als vereniging ons aan te houden hebben.

Heb je de toegezonden mail niet meer lees dan het onderstaande nog eens aandachtig door.

Bedankt vvor de moeite.

dinsdag 25 maart 2014, 00:38 uur 0 reacties (reageer)
Clubkampioenschappen succesvol afgesloten
 Pim de Vries  Algemeen  119x gelezen

Zondagmiddag zijn de finales gespeeld voor de clubkampioenschappen.Op een enkele bui na, heeft het weer meegewerkt.De clubkampioenschappencommissie mag terecht trots zijn op hun prestatie.Het programma is vlekkeloos verlopen, ondanks dat een aantal deelnemers verhinderingen had, door deelname aan andere toernooien.Voor de uitslagen verwijzen we naar Toernooi.nl.Tijdens de prijsuitreiking is ook nog aandacht gevraagd voor alle komende activiteiten.Houd hiervoor onze activiteitenkalenders in de gaten, zowel op tennis- als padelgebied staat er veel te gebeuren.De zondagmiddag was ook door KNLTB aangewezen voor een gelegenheid om kennis te maken met tennis. Joep onze tennistrainer van TSTK stond paraat.Jammer genoeg was er weinig belangstelling.Ook voor Padel was een baan beschikbaar voor potentiële leden, maar ook hier was de belangstelling niet overweldigend.Al met al hebben we 3 nieuwe leden mogen toevoegen.

Petro van Haaren

maandag 24 maart 2014, 00:32 uur 1 reactie (reageer)
PRIMEUR...De eerste clubkleding voor TPC Maaspoort
 Pim de Vries  Algemeen  150x gelezen


Woensdag 19 maart is de eerste clubkleding voor TPC Maaspoort overhandigd aan de Commissie clubkleding, Janny en Miriam en de voorzitter Petro van Haaren.
Yvo Dubbeld van Tennis Today is terecht trots op het resultaat. De kleding werd gemaakt door Wilson, draagt prettig door de goede pasvorm en is zeer licht van gewicht.
Uiteraard is de kleding uitgevoerd in de clubkleuren van TPC Maaspoort rood / wit en voorzien van subtiele logo's.
Het zou leuk zijn als onze senior- en juniorleden gebruik gaan maken van deze clubkleding, daarmee zijn we herkenbaar op de toernooien buiten ons park.
Het kan tenslotte geen kwaad als we zo laten zien, dat we trots op TPC Maaspoort zijn.
In ons tennispaviljoen staan 3 etalage poppen met voorbeeldkleding, maar ga zeker eens kijken bij Tennis Today bij het winkelcentrum De Rompert.
Het merendeel van de kleding is op voorraad.
 
Petro van Haaren,

voorzitter TPC Maaspoort

vrijdag 21 maart 2014, 19:19 uur 1 reactie (reageer)
De Nieuwe Bar
 Pim de Vries  Algemeen  166x gelezen
Nieuwe bar

Afgelopen week is onze nieuwe bar opgeleverd, die door het vele werk van de bouwploeg is gerealiseerd. Bijzondere aandacht voor Sjef v/d Hoven die de bar ontworpen heeft en samen met Paul Robeerst de gangmakers waren! Natuurlijk ook onze dank aan Bert, Cees, Jan, Jos, Rene en Wim die regelmatig ondersteuning hebben verleent..

Weer een project afgerond.

Bedankt mannen

 

 


maandag 17 maart 2014, 23:59 uur 3 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Bar en keukendienst
 Competitie
 Lid worden van TPC Maaspoort
 Links naar andere tennisclubs
 Mededelingen bestuur
 Meest gestelde vragen
 Padel
 Sponsoren
 Tess van Dinteren
 Toernooien
 TOERNOOIWIJZER
 Verhuur tennis-padelbanen
 Website
 Weerberichten
 WhoZnext
 Zoek tennis/padel partner
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
1 Januari - 3 December
 Elke eerste woensdag v.d Maand een inloop-Padelclubavond (ook voor niet leden) van 20.00 - 22.30 uur

1 Januari - 30 December
 Padelclubavond voor leden elke woensdag (mits geen toernooi) van 20.00 - 22.30 uur

25 April
 KNLTB Competitie

25 April - 25 April
 Nationale sportweek inloop Padelclubavond

26 April - 27 April
 Tennispaviljoen gesloten ivm Koningsdag

3 Mei
 Tennispaviljoen gesloten

4 Mei
 KNLTB Competitie Inhaaldag

7 Mei
 KNLTB Competitie Jeugd

8 Mei
 KNLTB Competitie Dames

9 Mei
 KNLTB Competitie

10 Mei
 KNLTB Competitie

11 Mei
 KNLTB Competitie

13 Mei - 13 Mei
 Interne Padel Competitie

14 Mei
 KNLTB Competitie Jeugd

15 Mei
 KNLTB Competitie Dames

16 Mei
 KNLTB Competitie

17 Mei
 KNLTB Competitie

18 Mei
 KNLTB Competitie

20 Mei - 20 Mei
 Interne Padel Competitie

21 Mei
 KNLTB Competitie Jeugd

22 Mei
 KNLTB Competitie Dames

23 Mei
 KNLTB Competitie

24 Mei
 KNLTB Competitie

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens