Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
31 aug. Baanbezetting
27 aug. Doe de IVA test. HERINNERING
27 aug. Tennisclubavond (grabbel) op elke dinsdag
21 aug. Interne Padel Competitie 2015 “Najaar”
16 aug. Vrijwilligersavond
14 aug. SPECIAAL BERICHT VOOR ONZE 55 PLUSSERS
1 aug. 55+ Toernooi 27-07-2015
30 jul. PADEL PRIMEUR
7 jul. CTAC Padel Toernooi geslaagd!
3 jul. Nu inschrijven najaarslessen van TSTK
1 jul. D’n Boerderij sponsort TPC Maaspoort.
20 jun. Flik Flak verbouwing
16 mei Wintercompetitie 2015/2016
15 apr. Welkom op de website van TPC Maaspoort
11 apr. DRINGENDE OPROEP: VRIJWILLIGERS
14 maa. ORGANIGRAM BESTUUR & COMMISSIES (Mutatie)
6 maa. Clubkleding
23 feb. Reglement Bar en keukendiensten TPCMaaspoort 2015
23 feb. Wijziging vergoeding reservepoule bardiensten
2 feb. CTAC stelt zich voor
2 jun. SLUITING BARDIENSTEN
10 nov. Meest gestelde vragen en antwoorden
10 nov. Welkom nieuwe leden
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_8197.JPG
IMG_8196.JPG
IMG_8194.JPG
Meest recente foto's
Baanbezetting
 Joeri Smits  Toernooien  50x gelezen

Beste leden, 

deze week (30-8 tot en met 6-9) vindt het Bossche Bollekes Toernooi plaats op onze club. Hierdoor kan het zijn dat er geen banen beschikbaar zijn om vrij te spelen. Wij raden aan om vooraf even naar de club te bellen of op www.toernooi.nl te kijken om zo teleurstelling te voorkomen. Klik onder dit bericht op "Lees meer" voor de link naar het toernooi.

Met vriendelijke groet,

De toernooicommissie

maandag 31 augustus 2015, 18:37 uur 0 reacties (reageer)
Doe de IVA test. HERINNERING
 Pim de Vries  Algemeen  711x gelezen

Beste leden.....

Nogmaals doen we een beroep op u om de test te maken inzake het IVA Protocol (instructie verantwoord alcohol schenken). Helaas is dit een verplichting waar wij als vereniging ons aan te houden hebben.

Heb je de toegezonden mail niet meer lees dan het onderstaande nog eens aandachtig door.

Bedankt vvor de moeite.

donderdag 27 augustus 2015, 16:15 uur 0 reacties (reageer)
Tennisclubavond (grabbel) op elke dinsdag
 Pim de Vries  Algemeen  633x gelezen

Tennisclubavond voor leden elke dinsdag (mits geen toernooi) van 20.00- 22.30 uur

Vooral nieuwe leden doen op deze manier ervaring op maar maken ook tennisvrienden.

Je hoeft je voor deze avond niet in te schrijven, gewoon komen en veel plezier maken.

donderdag 27 augustus 2015, 11:57 uur 0 reacties (reageer)
Beste (commissie)leden van TPC Maaspoort
 Pim de Vries  Algemeen  195x gelezen

Beste (commissie)leden van TPC Maaspoort 

Voor zowel Tennis als Padel komt de tijd van gezelligheidstoernooitjes - competities en toernooien waar het echt om de prijzen gaat er weer aan of zijn volop bezig. De grabbelavonden moeten we zeer zeker niet vergeten, voor de nieuwe leden zijn die vaak heel belangrijk omdat daar de meeste kontakten worden gelegd voor een leuk tennis en padel seizoen.

Aan jullie het verzoek om melding  te maken van deze activiteiten op ons nieuwe Facebook en website (deze gaat binnenkort ook vernieuwd worden.) maar vooral om verslag te doen met een hoop foto's. Ook van toernooien bij andere tennis en padel verenigingen zijn de verslagen en foto’s van harte welkom.

Het maakt niet uit hoe je het artikeltje aanlevert als het voor mij maar leesbaar is met veel info. Ik zal dan mijn best doen om er een leuk verhaaltje van te maken en deze vervolgens te plaatsen.

Ook de foto's zijn geen enkel probleem, ik kan ze wel converteren waar noodzakelijk. Sommige telefoons hebben een fantastische mogelijkheid om foto's te maken maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een gewoon digitaal fototoestel maar als het niet anders kan.

We willen er een hoop werk van maken om zowel Facebook als website wat extra's te gaan meegeven. Heb je een leuk artikeltje of iets dergelijks schroom dan niet om deze naar mij toe te zenden.

Met z'n allen zetten we TPC Maaspoort dan weer op de kaart daar waar het hoort, ik heb wel jullie inbreng en steun er hard voor nodig en niet een keer maar het hele jaar door.

Ik zie jullie artikeltjes en foto's maar ook leuke suggesties met enorme belangstelling tegemoet. Stuur het s.v.p. naar de webmaster van TPC Maaspoort of 

tpcmaaspoort-facebook@outlook.com

Pim de Vries 

maandag 24 augustus 2015, 16:10 uur 0 reacties (reageer)


Interne Padel Competitie 2015 “Najaar”
 Marcel van den Heuvel  Padel  73x gelezen
Na gezellige avonden van de Interne Padel Competitie 2015 “Voorjaar” willen we ook dit jaar weer een “Najaar”-editie gaan organiseren voor TPC Maaspoort leden.
vrijdag 21 augustus 2015, 15:01 uur 0 reacties (reageer)
Vrijwilligersavond
 Pim de Vries  Algemeen  81x gelezen

Vrijwilligersavond Zaterdagavond

3 oktober 2015.

TPC Maaspoort is een prachtige vereniging die volledig draait op de inzet van de vele vrijwilligers.

De enige verplichting die het lidmaatschap met zich meebrengt is het doen van 3 bardiensten per jaar en het betalen van de contributie.

Wij, het bestuur, is heel blij met de leden die naast het draaien van de bardienst  onderhoudswerkzaamheden op de club doen en / of lid zijn van een commissie of op een andere manier vrijwilligerswerk doen voor de club.

Voor de leden die naast de verplichte taken nog extra werkzaamheden doen voor TPC Maaspoort is er weer de  jaarlijkse vrijwilligersavond. We organiseren weer iets leuks en zorgen voor een hapje en een drankje. Op deze manier wil het bestuur zijn waardering laten blijken aan alle vrijwilligers van de club, zonder jullie inzet gebeurd er niets.

Deze avond wordt gehouden op zaterdag 3 oktober. Ben je nog geen vrijwilliger en wil je er volgend jaar ook graag bij zijn, meld je aan als vrijwilliger bij Eric van Lokven (evlokven@gmail.com of bel naar 06-51357085. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. We zijn op zoek naar wat leden die willen plaatsnemen in een toernooicommissie.

Meer informatie volgt nog. Alvast wat sfeerimpressies van voorgaande jaren, dit om in de sfeer te komen.

 
 

 

 

Nu alvast aan melden kan, stuur een mail naar Evlokven@gmail.com en laat weten of je alleen komt of met een partner en waar je vrijwilligerswerk uit bestaat. We vinden het echt erg leuk als er echt veel vrijwilligers zijn. 

Met vriendelijke groet,

De organisatie van de vrijwilligersavond.
zondag 16 augustus 2015, 23:33 uur 0 reacties (reageer)
SPECIAAL BERICHT VOOR ONZE 55 PLUSSERS
 Pim de Vries  Algemeen  119x gelezen

Ctac veteranen toernooi 2015  

Dit is een mededeling voor de 55 plus leden van onze prachtige tennisvereniging. Vorig jaar tijdens het Ctac veteranen toernooi zijn er vele meldingen binnen gekomen dat onze 55 plussers geen mogelijkheid hadden om deel te nemen aan het veteranen toernooi.
Op vele verzoek uit de hoek van die 55 plussers hebben we voor de HD,DD en GD in de speelsterkte 6, 7 en 8 de 55+ categorie geïntroduceerd in het veteranentoernooi van 21 SEPTEMBER T/M 27 SEPTEMBER 2015. Dit geeft deze categorie een eerlijke kans om eens in een mooi toernooi tegen en met elkaar te spelen van een gelijk kaliber.

Als onze regering de AOW leeftijd zomaar kan ophogen kunnen wij de term "Veteraan" zeker verlengen.

Dus nieuwe veteranen van deze tijd, meld je aan, schrijf je in !, JUST DO IT, and lets make it happen !  De link naar toernooi.nl is www.toernooi.nl en indien dat niet lukt mail ons dan op 35plustpcmaaspoort@gmail.com en we schrijven jou in........ 

 

 


vrijdag 14 augustus 2015, 00:19 uur 0 reacties (reageer)
55+ Toernooi 27-07-2015
 Pim de Vries  Algemeen  136x gelezen

Eindelijk was het zover maandag 27 juli “De 55+ dag” nou ja……eindelijk, de regen viel met bakken uit de hemel met het gevolg dat er volop werd gemopperd. Uiteraard op het weer dan hè……immers men zou het niet eens durven om de heren Henk Agterberg en Martin Bannet verantwoordelijk te houden.  Deze heren hadden de wind er goed onder, regen of geen regen…. De baan op en spelen “anders komen we in het gedrang met de tijden” liepen ze rond te banjeren. Voor de meesten zal het een zorg zijn maar voor Henk en Martin…… Maar goed, ze hebben de klus weer zoals we van ze gewend zijn weten te klaren.  Voor de inwendige mens werd natuurlijk ook goed gezorgd, Ans en Karin onze keukenprinsesjes hadden de soep op tijd klaar en de rest van de lunch werd in grote dank door iedereen tot zich genomen terwijl de heerlijke hapjes tussendoor niet vergeten werd. Bert Brummelhuis was die dag de barman en was volop in de weer, immers het bleek zijn vuurdoop te zijn daar hij nog nooit achter de bar heeft gestaan.   Menigeen moest even langer wachten op zijn drankje daar het allemaal zo snel niet kon. Bert was zo druk in de weer dat hij zelfs zijn flesje wijn die hij kreeg voor alle moeite niet meteen in ontvangst wilde nemen “ik ben bezig met een klant jaaaaa….” werd de heren Henk en Martin te verstaan gegeven.  Bert toonde zo wel hart voor z’n werk. Dat mag ook wel gezegd worden van onze jongens de muziek producenten die wederom op een geweldige wijze een “BLOES” CD in elkaar wisten te flansen. Onze Alfons en Thomas

( ook wel eens de eeneiige tweeling genoemd) staan er elk jaar wederom garant voor. Uiteraard mogen we Wim en Rene niet vergeten, want wat zou het paviljoen en d55+ dag zijn zonder deze twee kanjers.   

 

Oh jaaa…. Er werd ook nog eens getennist, in de regen weliswaar maar wie maalde erom het was een geweldige dag waar iedereen met plezier op terug kijkt.

 

Pim


zaterdag 1 augustus 2015, 14:50 uur 0 reacties (reageer)
PADEL PRIMEUR
 Pim de Vries  Algemeen  143x gelezen

Word jij de nieuwe Padel kampioen van Zuid-Nederland?

 

TPC Maaspoort te Den Bosch organiseert van 31 augustus t/m 13 september het

OPEN ZUID-NEDERLANDSE PADEL KAMPIOENSCHAP.

Het feit dat de padelbanen bij TPC Maaspoort dit jaar 5 jaar bestaan is een aanleiding om voor de eerste maal in de historie het open Zuid-Nederlands Kampioenschap te organiseren.

Het is een prestatief toernooi waar padelspelers, maar ook tennisspelers, hun krachten meten op de padelbanen.

Er wordt in 4 categorieën gespeeld opdat ook de nog niet zo ervaren spelers mee kunnen doen.

Het toernooi is open voor deelnemers uit heel Nederland, maar natuurlijk ook van daarbuiten.

Met name vanuit onze zuiderburen hopen wij deelnemers te ontvangen. Niet alleen in Nederland, maar ook in België is padel sterk groeiend.

Wij verwachten ca. 100 deelnemers, waaronder de top van Nederland.

TPC Maaspoort is er trots op elk jaar 2 toernooien te organiseren met een groot aantal deelnemers.

De nadruk bij de Zuid-Nederlandse ligt op prestatie, maar natuurlijk hebben we een naam te verliezen als het gaat om de aankleding van het toernooi.

De Brabantse en Bourgondische gastvrijheid wordt nog eens extra benadrukt door onze nieuwe sponsor Restaurant d’n Boerderij te Den Bosch, die onze deelnemers en toeschouwers tijdens het toernooi zal voorzien van culinaire versnaperingen uit zijn keuken.

De materialen worden zoals vanouds verzorgd door Tennis Today, de tennis en hockey speciaalzaak uit Den Bosch.

WACHT NIET MET INSCHRIJVEN, 100 DEELNEMERS IS HET MAXIMUM!

Voor spelers >60 km vanaf Den Bosch is er een speciale regeling.

Kijk op Toernooi.nl voor de voorwaarden en inschrijving.


donderdag 30 juli 2015, 11:14 uur 0 reacties (reageer)
CTAC Padel Toernooi geslaagd!
 Pim de Vries  Algemeen  123x gelezen

CTAC Padel Toernooi geslaagd!

Op zondag 5 juli hebben we het CTAC Open Padel Toernooi van TPC Maaspoort afgesloten. Meer dan honderd deelnemers hadden ingeschreven en hebben twee weken lang gestreden om de winst. Voor het eerst hadden we ook deelnemers vanuit Gent van Padel4U2. Onder temperaturen die langzaamaan hoger en hoger werden en tropische hoogten bereikte waren de extra verkoelingsvoorzieningen als tuinslag, natte handdoeken en zelfs een zwembadje meer dan welkom.

Het gehele toernooi werd in Spaanse sferen afgewikkeld, de hapjes, de plankjes voor de deelnemers en Paella avond werden goed ontvangen. Op de tweede zaterdagavond werd ons eerste lustrum gevierd door muzikale ondersteuning en onthulling van een herdenkingsplakkaat op de tweede padelbaan. Daarna heeft iedereen zich goed vermaakt tijdens de cocktailavond.

Uiteindelijk zijn alle finales gespeeld en zijn de winnaars bekend geworden. Na de prijsuitreiking is ook nog de verloting geweest met onder anderen een dinerbon van d'n Boerderij (gewonnen door Tine Simons uit Enschede) en een Motorola Smartwatch (gewonnen door Ann van Steenkiste uit Gent).

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement en we willen iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt hebben: de sponsor CTAC, de deelnemers, de padelcommissie en alle mensen die de commissie geholpen met met hand- en spandiensten!

Wij zien jullie in het najaar graag terug bij de Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen van 31 augustus tot 13 september 2015!


dinsdag 7 juli 2015, 00:24 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Bar en keukendienst
 Competitie
 Lid worden van TPC Maaspoort
 Links naar andere tennisclubs
 Mededelingen bestuur
 Meest gestelde vragen
 Padel
 Sponsoren
 Tess van Dinteren
 Toernooien
 TOERNOOIWIJZER
 Verhuur tennis-padelbanen
 Website
 Weerberichten
 WhoZnext
 Zoek tennis/padel partner
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
1 Januari - 3 December
 Elke eerste woensdag v.d Maand een inloop-Padelclubavond (ook voor niet leden) van 20.00 - 22.30 uur

1 Januari - 30 December
 Tennisclubavond (Grabbel) voor leden elke dinsdag (mits geen toernooi) van 20.00 - 22.30 uur
 Padelclubavond voor leden elke woensdag (mits geen toernooi) van 20.00 - 22.30 uur

31 Augustus - 6 September
 Bossche Bollekes Tennis Today Toernooi

31 Augustus - 13 September
 Padel Toernooi Tennis Today

21 September - 27 September
 Ctac veteranen toernooi

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens